Hej

Jag heter Mikaela Willgren och arbetar som energiterapeut. Jag är diplomerad Usui/Holy Fire Reikimaster, Access Consciousness Bars Practitioner och Soul Manifestation Coach.

Mitt liv stannade upp när jag fick diagnosen Bechterew, dvs reumatism, en smärtsam upplevelse som gjorde att jag inte kunde röra mig som tidigare. Värk dygnet runt. Fick höra av en terapeut att jag stängt av och tryckt ner mina känslor och att det var kroppen som nu sade ifrån…min kropp talade till mig.
Jag bestämde mig för att lyssna inåt och här startade min personliga utveckling/resa. Jag började meditera, gick i terapi och fick även Reiki och Access Bars ® behandling för att komma ner i varv, må bra och finna ett inre lugn.
Idag är jag så gott som fri från min värk, men fått ändra min livsstil. Jag är medveten om vad jag äter, tränar regelbundet och ser till att umgås med människor som ger mig glädje.

Jag försöker att välja bort yttre/inre stress så mycket det bara går, jag sätter gränser, har balans i mitt liv och lever idag ett rikt liv med min älskade familj och med mina vänner.

Jag brinner för att hjälpa andra kvinnor att hitta tillbaka till glädjen, släppa sina blockeringar, älska sig själva, lära sig att lyssna inåt och SLUTA KÄMPA och försöka hitta och följa sitt flöde.

Med kärlek

Mikaela