Mina tjänster

Bläddra nedåt på denna sida för att läsa vidare om de behandlingar jag erbjuder i hälsans tecken.

 

 

Jag erbjuder healing och i mitt arbete så anpassar jag healingen efter klientens behov, sk intuitiv healing.
Många gånger är det en kombination av healing, samtal och vägledning.

Viktigast är Du

Du kan leva ett liv fyllt av glädje och mindre stress.
Vad ger dig glädje i livet? Vad gör dig lycklig? Är du upptagen med dagliga plikter så att du skjuter upp det som får dig att må bra?
Egenkärlek har inget att göra med egoism, utan det är att erbjuda dig själv villkorslös kärlek, sanning, förlåtelse, lycka och glädje.

Glädje och tillfredsställelse avspeglas i hela din kropp, det syns när du mår bra likväl när du inte gör det.
Börja investera i dig själv. Kärleken till sig själv är den största magneten för positiva förändringar i ditt liv.

Energibehandlingar hjälper dig att lösa upp blockeringar så att du kan börja slappna av och slippa spänningar i din kropp.
Emotioner är starka krafter och deras energier kan påverka kroppen, de kan skapa blockeringar på ett energimässigt plan. Känslor av rädsla, sorg, smärta och ilska för att nämna några. Dessa känslor kan påverka kroppen och med tiden råkar kroppen i obalans.

Det finns dokumenterad forskning kring bla Reikins förmåga att få klienten avslappnad och möjlighet till läkning.

Läs mer på secourong.com

Behandlingarna är godkända som friskvård.

Reiki

Reiki är en energibehandling som har sitt ursprung i Japan. En Reikibehandling ger avslappning och syftar till att reducera bla stress och hjälpa kroppen till självläkning, både fysiskt, mentalt och emotionellt. Ger balansering och förstärkning av energiflödet i hela kroppen och kan underlätta vid kronisk värk, allmän värk i kroppen och vid trötthet. Hjälper att frisläppa känslor som är jobbiga.
Reiki är en energibehandling som utförs genom att behandlaren lägger sina händer på klienten med lätt beröring eller håller sina händer en bit ifrån kroppen. Klienten är påklädd. Behandlingen är vanligtvis mycket behaglig och avslappnande. Kroppens egen läkande förmåga förstärks. En behandling harmoniserar och balanserar kroppens energier. Reiki betyder universell livskraft/universell livsenergi.

60 min 950 kr

Access  Bars ®

Access Bars ® är en meditativ energibehandling och huvudmassage där 32 st punkter berörs på huvudet. Den frigör blockeringar då den rensar bland begränsade tankar, känslor och sinnesstämningar. Hjälper vid nedstämdhet, trötthet, stress och oro. Behandlingen ger lugn, energi och fokus.
Många upplever att de får ny energi och rensar sina tankar. Ger också en djup avslappning och många somnar under behandlingen.

60 min 800kr